Paint Zoom – Распрскувач на боја

1,599.00ден 2,800.00ден

Преглед на производот

Paint zoom електриче распрскувач на боја за домашна употреба.
Овој Paint zoom обезбедува беспрекорни резултати овозможуваќи ефикасна распределба на бојата и сушење откако бојата е испрскана.

Опис