Сет од 6 рестегливи силиконски калапи во различни големини

299.00ден 700.00ден

Преглед на производот

Ви останува храна? не ја фрлајте!
Едноставно покријајте ја со овие силиконски капаци и ќе остане свежа сè додека повторно не бидете гладни!

Силиконските калапи може да ги користите за покривање на варена храна, овошје, салати, кафе, чај, сок…

ОТПОРНА НА ТОПЛИНА:
Слободно стевете ги во микробранова печка и машина за миење садови.
Силиконскиот материјал е отпорен на ниски и високи температури дури до 450F

Силиконските капаци ќе ви помогнат да го намалите вашиот пластичен отпад
и ке заштедите пари затоа што нема да имате потреба да купувате целофан за да
ја покриете храната за да остане сежа.

Категорија:

Опис