Паметен часовник i7 pro

1,799.00ден 2,800.00ден

Преглед на производот

Компатибилност: IOS5.0 и  Android 4.0 
Чипсет: Fr5082 BT верзија: BT2.1+EDR+BLE5.0 LCD: 1,75 инчи 320*320 АПП: M2Wear Функции Мулти-бирање +  притискање, бирање со Bluetooth, музика преку Bluetooth,  информации за Bluetooth, фотографија, пребарување на телефон, педометар, режим на повеќе спортови, следење на спиење, седентарен потсетник, потсетник за вода за пиење, временска прогноза, температура, дишење ,Рутинска функција,Игра. Јазик за поддршка на  Англиски, поедноставен кинески, италијански, португалски, полски, шпански, француски, грчки, персиски, унгарски, чешки, руски, турски, холандски, германски, тајландски, виетнамски, индонезиски, малајски, филипински, арапски, фински, украински.
ЗАБЕЛЕШКА- Часовникот поддржува водоотпорност, ве молиме не го носете часовникот за капење, пливање, нуркање, сауна итн. 
Категорија:

Опис

 • Smartwatch i7 Pro Series 7 Smartwatch Latest Model With LOGO For Ios & Android
 • Hardware and other parameters
 • Compatibility:IOS5.0 and above Android 4.0 and above
 • Chipset:Fr5082
 • BT Version:BT2.1+EDR+BLE5.0
 • LCD:1.75 inch 320*320
 • APP:M2Wear
 • Functions
 • Multi-Dial + Custom +Push,Bluetooth Dial,Bluetooth Music,Bluetooth Voice,Bluetooth Information,Remote Photo,Phone Search,Pedometer,Multi-Sports Mode,Sleep Monitoring,Sedentary Reminder,Drink Water Reminder,Weather Forecast,Respiration, Body temperature,Routine-Function,Game,Multiple UI Styles
 • Support Language
 • English, Simplified Chinese, Italian, Portuguese, Polish, Spanish, French, Greek, Persian, Hungarian, Czech, Russian, Turkish, Dutch, German, Thai, Vietnamese, Indonesian, Malay, Filipino, Arabic, Finnish, Ukrainian
 • NOTE
 • The watch only supports life waterproof, please do not wear the watch to bathe, swim, dive, sauna, etc.