Детски паметен часовник – телефон – LBS следач

899.00ден 2,000.00ден

Clear Selection

Преглед на производот

*Кратко притиснете го копчето два пати за осветлување, а потоа кратко кликнете го копчето повторно за да го исклучите светлото.
*Разговор: Не само што може да остварите повик кон вашето дете, исто така може да му говорите во било кое време, каде и да е.
*SOS – помош: Доколку се во опасност, децата би можеле да повикаат помош со притискање на копчето sos во траење од 3 секунди. Ќе се оствари повик на бројот што е поврзан.
*Безбедна зона на движење: родителот може да прилагоди безбедносниот опсег во кој детето се движи, кога детето ќе ја напушти безбедносната зона, родителот ќе добие потсетник навреме.

Опис

 • LBS
 • Разговор
 • Следење
 • Безбедна зона на движење
 • Аларм
 • Предупредување за празна батерија
 • Далечинско исклучување
 • SOS повик кон ваш телефонски број

Технички спецификации

 • GSM: 850/900/1800/1900Mhz
 • GSM/GPS: MTK6261 UBx7020
 • GSM: 50 to 200M
 • Maximum altitude: 18000M
 • Battery: 3.7V 400mAh
 • Weight: 35.1g
 • Screen: 1,44″ touch screen.
 • Dimensions: 5.3cm (L) x 3.3cm (W) x 1.1cm (H)

 

Дополнителни Информации

Одберете боја

, ,