Домашен паметен видео-телефон за врата 7“

5,999.00ден 7,599.00ден

Преглед на производот

Smart app Tuya

Резолуција 1080п АХД ѕвонче

Вградена ултра – голема HD камера ✓

Автоматско отклучување или заклучување доколку бравата е електрична ✓

Чувствителност на движење ✓

Cloud storage ✓

Водоотпорен ✓

Едноставно поврзување

Камера за ноќно гледање ✓

Јасни слики и дење и ноќе ✓

16 мелодии ✓

Внатрешната единица има систем на мирување

Надворешната единица се приклучува во струја

Категорија:

Опис

Домашниот паметен видео – телефон има два делови.

Едниот дел е надворешен и се приклучува во струја, другиот дел е монитор со екран од 7“.

Автоматско отклучување и заклучување на врата.

Се поврзува со апликација со вашиот телефон и може да следите во секое време и место кој е пред вашата врата. Може да зборувате преку видеофонот.

Може да се зачувуваат видеа во cloud storage

Водоотпорен дел кој се поставува надвор и е издржлив на различни временски услови.