Греач и одмрзнувач за стакло за во автомобил – 12v

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

699.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Греачот и одмрнувач за стакло за во автомобил работи на 12V / 24V може брзо да го загрее воздухот во вашиот автомобил без да чекате да се загрее моторот. Се уклучува лесно во приклучокот за запалка во вашиот автомобил и ви овозможува брзо и ефикасно одмрзнување на прозорците, за да можете безбедно и удобно да тргнете на пат и да стигнете до вашата дестинација. Исто така кога не сте во автомобилот, може да го оставите да работи и да го затоплува без да работи моторот. Исто така овој калорифер може да се користи како вентилатор за да ве олади во летните месеци.

Карактеристики:
– Доаѓа со рачката што може да се повлече, лесен за носење.
– Може брзо да се загрее во рок од една минута.
– Ефикасен дизајн.
– 2 во 1 топло / ладно, се однесува на затоплување и одмрзнување на стаклата
– Со 1.5 метар кабел за напојување, приклучок за запалка.
– Поддржете го локалното греење, улогата на вентилаторот.
– Може да се монтираат со помош на завртки (не се вклучени).

Опис

Спецификации:
– Влезен напон: 12V DC / 24V DC
– Влез: 12.5А
– Материјал: ABS
– Должина на кабелот: 150 см