Kлацкалка коњче

2,000.00ден 2,300.00ден

Преглед на производот

Шифра: 28460
Боја: темно кафена, кафена

Опис

• Мека,удобна и забавна клацкалка за ваште најмили во продавниците на Loco Croco.
• Активноста на клацкалката ги зајакнува мускулите на нозете и рацете за време на движењето,оваа активност е корисна за подобрување на рамнотежата,моторните вештини како и подобрување на чуството за допир .
• Рачки за рацете и нозете на вашето дете.
• Погодна за деца од 12+ месеци до 30 kg.
• При пристискање на ушињата испушта звук на пријатна мелодија, коњчето зборува и мрда со опашот.
• Производот користи 3×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производ: 72x60x28 cm.

(коњче)(клацкалка)(konjce)(klackalka)