Sonec катна гаража

700.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Најновата и најпопуларната игра Sonec катна гаража достапна во нашите продавници.
Шифра: 31963
Категорија:

Опис

• Најновата и најпопуларната игра Sonec катна гаража достапна во нашите продавници.
• Оваа Sonec катна гаража овозможува подобрување на концентрацијата и координацијата на вашето дете.
• Две колички за возење со механизам напред назад.
• Наменето за две или повеќе дечиња.
• Нека вашите дечиња бидат вистински тркачи со оваа Sonec катна гаража.
• Може да се намести на повеќе начини.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на пакувањето: 50x27x7 cm.

(katnagaraza)(sonec)(igra)(zabava)(kolicki)