Toбоган

3,700.00ден 4,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 3057162

Опис

• Секое лето си има своја приказна. Започнете ја вашата и обезбедете си тобоган за релаксирање и забава.
• Изненадете ги вашите најмили со овој тобоган и пружете им задоволство и бесконечна забава во жешките летни денови.
• Изработен од издржлив PVC материјал кој е наменет за повеќегодишна употреба.
• Вид на тобоган: на надувување.
• Mаксимален поднослив капацитет: 81 kg.
• Капацитет: 182L.
• Димензии: 188×218 cm.

(topogan)(топоган)