Авион барби

1,150.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31287
Категорија:

Опис

• Сетот содржи авион со 2 барбики, маса, столчиња и лулашка.
• Авионот се отвара и има лулашка на која барбиките се лулаат и се забавуваат.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 20x9x6 cm.
• Димензиина пакувањето: 25x11x10 cm.

(играчка)(авион)(igracka)(avion)