Работна маса со алат

1,500.00ден 1,900.00ден

Преглед на производот

Оваа работна маса е погодна за вашите мали инжињери, направена од нетоксичен материјал,мазна површина безбедна за вашите најмили да уживаат во играњето без никакви грижи.
Шифра: 30322
Категорија:

Опис

• Оваа работна маса е погодна за вашите мали инжињери, направена од нетоксичен материјал,мазна површина безбедна за вашите најмили да уживаат во играњето без никакви грижи.
• Одличен начин за вашите најмили да влее самодоверба,да развива социјални вештини и да се инспирира со креативни идеи.
• Димензии на работна маса: 67см x 43см x 26см
• Димензии на кутијата: 63см x 45см x 8см.

(masa)(alat)(igra)(zabava)(маса)(алат)(игра)(забава)