Авто перална Blaze

950.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32768
Категорија:

Опис

• Ајде да им помогнеме на овие џипови да го поправат и исчистат нередот од својата внатрешна и надворешна страна.
• Кога ќе го отстраните осигурачот авто пералната испушта звуци.
• Ваљаците кои се наоѓаат внатре почнуваат да се вртат.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Производот користи батерии кои се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 28x15x16 cm.
• Димезнии на пакувањето: 40x23x16 cm.

(играчка)(перална)(igracka)(peralna)