Табла со магнети

1,000.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Табла со која дечињата ќе ги покажат своите први искри на креативноста.
Шифра: 29379
Категорија:

Опис

• Табла со која дечињата ќе ги покажат своите први искри на креативноста.
• Може да помогне во полесно учење на предметите од училиште.
• Содржи 26 букви и 20 броеви.
• Во производот се вклучени пенкало и сунгерче.
• Димензии на производот: 28x29x22cm.
• Димензии на пакувањето: 52x38x8cm.

(сет табла)(сет табла со мгнети)(set tabla)(set tabla so magneti)