Багер на далечинско

950.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32752
Категорија:

Опис

• Багер кој им овозможува на децата да се чувствуваат како вистински градежници.
• Може да се користи во разни игри и патеки за возење.
• Багерот се движи во сите насоки. Има светлосни ефекти.
• Производот користи 3×1.5V AA батерии во багерот и 2×1.5V AA батерии во далечинското кои не се вклучени во пакувањето.
• Наменет е за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 21x10x8 cm.
• Димезнии на пакувањето: 31x14x10 cm.

(играчка)(багер)(igracka)(bager)