Доктор сет во куферче

1,250.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32502
Категорија:

Опис

• Сонот на секое девојче и момче претворете го во реалност.
• Медицински сет со различни додатоци за бескрајна среќа и забавна имагинација со другарчињата.
• Сетот се состои од куферче, медицински наочари, шприц, инфузија и таблети.
• Целиот сет на медицински инструменти е ставен во практично куферче.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 33x22x3 cm.
• Димензии на пакувањето: 39x24x14 cm.

(играчка)(куферче)(доктор сет)