Друштвена игра елен

800.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32465
Категорија:

Опис

• Предизвикајте ги вашите најблиски со забавна игра во која ќе уживате.
• Победник е оној кој ќе ги префрли топчињата во чашките пред да истече времето.
• Производот е наменет за деца над 4 години.
• Во играта се дозволени од 1 до 3 играчи.
• Играта содржи елен на кој се поставуваат 6 чашки, 6 топчиња и тајмер со песок.
• Димензии на производот: 22x32x50 cm.
• Димензии на пакувањето: 46x28x9 cm.

(играчка)(друштвена)(igracka)(drustvena)