Рајска градина

900.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

 

Шифра: 31830

Категорија:

Опис

• Создадете рајска градина која ќе биде уникат во вашите домови.
• Градина која може да се претвори во вистински рај, се што е потребно кратка нега на растенијата и многу љубов кон градинарството.
• Производот содржи почва, семиња од растенијата, различни додатоци и алат за работа.
• Вградени батерии кои овозможуваат музички сигнали.
• Димензии на производот: 30x27x27 cm.
• Димензии на пакувањето : 34x28x7 cm.