Дрвена табла за пишување

850.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Учењето на детето нека биде по забавно низ игра, со цртање и боење, пишување букви и бројки, во домашни услови допринесува за нормален раст и развој на детето.
Шифра: 30222
Категорија:

Опис

• Учењето на детето нека биде по забавно низ игра, со цртање и боење, пишување букви и бројки, во домашни услови допринесува за нормален раст и развој на детето.
• Може да се забавувате и да играте наставник и ученик, заедно да цртате и да ја согледате фантазијата на детето.
• Таблата за пишување е со разнобојни креди, сунѓерче за бришење и магнетни букви и бројки.
• Димензии на производот: 36x44x24 cm.
• Димензии на пакувањето: 47x41x2 cm.

(drvena)(tabla)(edukacija)(zabava)