Кујна во ташна на тркала

500.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31998

Категорија:

Опис

• Прекрасна кујна со која можете да се впуштите во готвењето со вашите најмили.
• Овозможува задржување на вниманието на вашето дете,подобрување на способноста за координација на мозокот и рацете.
• Сетот содржи рингла,тавчиња,чешма,овошје и зеленчук, прибор за јадење.
• Две примени може да се носи и да се вози.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 25x18x9 см.

(kujna)(gotvaci)(igracka)(кујна)(готвачи)(играчка)