Камион со автомобили

850.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

• Децата нема да останат имауни за забава со овој камион со 6 автомобили.
Шифра: 32149
Категорија:

Опис

• Децата нема да останат имауни за забава со овој камион со 6 автомобили.
• Камионот има практична рачка за полесно носење.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Димензии на кутијата: 40x14x9 cm.
• Димензии на производот: 40x12x8 cm.

#kamion #avtomobili #racka #igra #zabava