Кратка шипка 35CM

669.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Шипка на која може да ставате тегови во зависност од
тежината според која сакате да вежбате.
• Димензии на производот: 40 cm.

(kratka sipka 35cm) (кратка шипка 35цм)

Категорија:

Опис