MP5 радио за во автомобил 3,6″ дисплеј (задна камера)

2,899.00ден 3,500.00ден

Преглед на производот

– Поддршка за задна камера
– Вграден Bluetooth V2.0.
– Екран од 3,6″ резолуција од 440 x 240.
– Функција за FM аудио со висока дефиниција и можно меморирање на 18 станици.
– Ги прикажува имињата на песните.
– Поддршка за навигација со датотеки.
– Поддршка на RMVB / RM / FLV / 3GP / MPEG / DVIX / XVID / DTA / VOB / AVI видео формат.
– Поддршка на MP3 / WMA / WMV / OGG / APE / ACC / FLAC аудио формат на датотека.
– Поддршка со SD / MMC картичка со висок капацитет, USB драјвер, MP3 плеер.
– Електронски тип бас / високи, лево и десно рамнотежа, напред и назад рамнотежа, контрола на јачината на звукот.
– Разновидност на аудио опции: џез / поп / рок / класичен и така натаму.
– Максимална моќност 4 x 45W.

Категории: ,