Пилатес стап

490.00ден 650.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121066

Категорија:

Опис

Пилатес стапот е реквизит за вежби на техника на движење, флексибилност и идеален за рехабилитација.

Малата тежина го прави исклучителен реквизит за индивидуално и групно вежбање.

Димензии на производот: 156 cm.