Рачна машина за шиење

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

399.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Рачна, безжична машина за шиење, работи на било која ткаенина. Пренослива и  лесна за употреба оваа машина за шиење сигурно ќе ни се најде за да завршите ситни поправки во домот и може да ја носите секаде со вас.
Вклучува: вретено, игла навој, 2 дополнителни игли, и 3 дополнителни котури со конец. Работи со 4 AA батерии (не се вклучени).