Ролер за стомачни

999.00ден 1,599.00ден

Преглед на производот

Ултра широк ролер со вградена отпорност и ергономски рачки за да се максимизираат резултатите.
Внатрешниот кинетички мотор користи пружина од јаглероден челик за да обезбеди отпор и да го засили тренингот на стомакот и рацете.
Ултра-широк шара на тркала нуди стабилност при резбање лево, десно или центар за насочена работа на коси.
Ергономските рачки за држење се под агол за да ги активираат мускулите на раката и јадрото; рачките се отстранливи за лесно складирање и транспорт.

 

(roler za stomacni) (ролер за стомачни) (Abs roler) (Абс ролер)

 

 

Категорија:

Опис