Сет замок со пони розев

1,300.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32684
Категорија:

Опис

• Прекрасен замок за повеќечасовна забава на вашите малечки.
• Производот испушта пријатни мелодии и светлоносни ефекти.
• Наменет е за деца над 3 годнини.
• Користи батерии кои се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 25x32x11 cm.
• Димензии на пакувањето: 54x35x6 cm.

(играчка)(замок)(пони)(igracka)(zamok)(poni)