ЕДНОРАЧЕН ХЕКСАГОНАЛЕН ТЕГ 10КГ

1,999.00ден 2,500.00ден

Преглед на производот

• Со теговите го зацврстувате горниот дел од телото,
вашиот бицепс, трицепс како и останатите делови од
телото.
• Нашите тегови може да се користат во домашни услови
и фитнес сали.
• Хексагонален гумиран еднорачен тег кој е заштитен од
кондензација и гребнатини.
• Тежина на тег 10 kg.
• Во цената е вклучен само еден тег.
• Димензии на производот: 33x12x14 cm.

(ednoracen heksogalen teg 10kg) (еднорачен хексогален тег 10кг)

Категорија:

Опис