12 литри – Фрижидер за во Автомобил

3,999.00ден 7,000.00ден

Преглед на производот

Одржувајте константа температура на намирници и други работи додека патувате, со доста тивок шум на мотор се што ви е потребно е овој пренослив ладилник за во автомобил и за во домот, ладење и греење.
Конекција 12V адаптер за автомобили.

Категории: ,

Опис