Мултифункционален држач за во автомобил

399.00ден 700.00ден

Преглед на производот

Мултифункционален држач за во автомобил.

Организирајте го вашиот простор во вашиот автомобил со мулти функционалниот држач, имате простор да го оставите вашиот телефон, наочати, кафе, сок.

Опис