АБ Ролер

1,249.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

• Висококвалитетна фитнес справа со 4 тркала за
јакнење на стомачните (абдомeнални) мускули.
• Со ова фитнес помагало ќе го раздвижите вашето тело,
ќе ги затегнете стомачните мускули, мускулите на
екстремитетите, грбот односно ја зајакнувате
мускулатурата на целото тело.
• Рачките се обложени со мека хипоалергенска
нелизгава обвивка.
• Ролерот доаѓа со прикладна мека подлога од
компресирана пена за колената додека вежбате.
• Димензии на производот: 38x10x28 cm.

(Ab roler) (Аб ролер)

Категорија:

Опис