Баскет

250.00ден 370.00ден

Преглед на производот

Шифра: 30170

Опис

• Топка баскет за млади од +12 години, погодна за внатрешна и надворешна употреба.
• Составена од издржлив висококвалитетен гумен материјал за оптимална контрола на зафатот и топката.
• Димензии на производот: 25x25cm.

(топка)(баскет)(спорт)(дружење)(активност)(забава)(topka)(basket)(sport)(druzenje)(aktivnost)(zabava)