Трамбулина

5,990.00ден 6,700.00ден

Преглед на производот

Шифра: 30535

Опис

• Максимална тежина до 50 kg.
• Внатрешен дијаметар: 100 cm
• Висина на трамболината 180 см
(транбулина)(деца)(trambulina)(deca)