Фудбал

350.00ден 400.00ден

Преглед на производот

Шифра: 30164
Боја: портокалова, црна

Опис

• За сите мали и големи љубители на спортот.
• Топка-фудбал со високо квалитетна наворешна обвивка.
• Димензии на производот: 25см x 25см.

(топка)(фудбал)(спорт)(дружење)(активност)(забава)(topka)(fudbal)(sport)(druzenje)(aktivnost)(zabava)