Сет фудбал-ховер балл

600.00ден 1,000.00ден

Категории: ,

Опис

• Подобрете ја контролата над топката со подобра техника, од глава до пети. Максимизирајте ги допирите додека ги подобрувате додавањата, дриблинзите и целокупната работа со нозете.
• Фудбал со ластик и статично тркало кое ја одржува сигурноста на фудбалот.
• Производот содржи пумпа.
• Димензии на пакувањето: 27x31x9 cm.