Brawl Stars 4/1

500.00ден 750.00ден

Преглед на производот

• Тргнете ги вашите мали дечиња од мобилните телефони, компјутери, iPad. • Интерактивна игра со ликовите на Brawl Stars.
Шифра: 32261
Категорија:

Опис

• Тргнете ги вашите мали дечиња од мобилните телефони, компјутери, iPad.
• Интерактивна игра со ликовите на Brawl Stars. Овозможува подобрување на имагинацијата, креативноста како и фините моторни вештини.
• Димензии на производот: 9x4x4 cm.
• Димензии на пакувањето: 33x30x8 cm.

(Brawl Stars)(igra)(zabava)