Дино трка со балон

600.00ден 850.00ден

Преглед на производот

• Инспирирајте го вашето дете да истражува со оваа играчка. Наместете го балонот на диносаурсот или автомобилот притиснете на пумпата, надувајте го доволно и трката може да започне.
Шифра: 32115
Категорија:

Опис

• Неверојатна детска играчка за секое детенце над 3 години.
• Инспирирајте го вашето дете да истражува со оваа играчка. Наместете го балонот на диносаурсот или автомобилот притиснете на пумпата, надувајте го доволно и трката може да започне.
• Колку повеќе го надувате балонот толку побрзо ќе вози автомобилот и обратно.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на кутијата: 20x16x12 cm.
• Димензии на производот: 25x8x13cm.

#dino #trka #baloni #igra #zabava