Фискална каса

1,200.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Овој реален мини маркет е специјално дизајниран за да обезбеди часови забава и стимулација, така што вашиот мал продавач навистина ќе се чуствува како дел од вашиот свет додека развива основни животни вештини.
Шифра: 32265
Категорија:

Опис

• Овој реален мини маркет е специјално дизајниран за да обезбеди часови забава и стимулација, така што вашиот мал продавач навистина ќе се чуствува како дел од вашиот свет додека развива основни животни вештини.
• Оваа фискална каса е одличен начин за зајакнување на броењето и раните математички вештини: собирајте ги монетите и банкнотите, избројте ги сите и вежбајте пресметување, додајте ги трошоците за целата храна и вратете кусур.
• Со притискање на копчето на баркод читачот се испушта звук на титкање.
• Касата се отвара, со притискање на копчињата испушта звуци, на самата каса има калкулатор, банкноти и монети, картичка за пазарење, микрофон, шишенце вода.
• Производот користи 3×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 30x15x11 cm.
• Димензии на пакувањето: 34x20x11 cm.

(fiskalnakasa)(kalkulator)(igra)(zabava)