Гребалка за маче

1,120.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

• Овој столб за мачиња е добро дизајниран и ќе ја забавува вашата мачка со часови.
• Столб за гребење за мачките да можат да ги задоволат нивните природни инстинкти за канџи.
• Помага вашата мачка да не ги оштети теписите, мебелот, завесите.
• Природното јаже од јута и кокос помагаат ноктите да бидат здрави.

• Неутралните тонови на бои се вклопуваат во постоечкиот декор на вашиот дом.

Шифра: 16121

Категории: ,

Опис

• Димензии на производот: 37×30 cm.