Лизгалка мала

2,890.00ден 3,300.00ден

Преглед на производот

Детска лизгалка изработена од високо квалитетна пластика, која може да се користи и дома и надвор.
Шифра: 25719

Опис

• Детска лизгалка изработена од високо квалитетна пластика, која може да се користи и дома и надвор.
• Одлична забава за најмалите.
• Димензии:
– Должина: 90см
– Висина:70см.

(lizgalka)(deca)(zabava)(dvor)(plastika)(лизгалка за деца мала)(лизгалка)(деца)(забава)(двор)(пластика)