Хемиски експеримент

500.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32678
Категорија:

Опис

• Забавна едукативна играчка за вулкански ерупции и хемиските експерименти.
• Можете да експериментирате на ерупција на вулкан дозволувајќи им на малите научници да се фокусираат на истражувањето и откривањето.
• Сетот се состои од 4 епрувети, лабараториски чаши, одмерителна лажичка, пластични стапчиња, пипети, вулкан и бои.
• Производот е наменет за деца над 8 години.
• Димензии на производот: 18x12x16 cm.
• Димензии на пакувањето: 21x25x6 cm.

(играчка)(забава)(igracka)(zabava)