Електрична четка за исправање коса HQT 909b

699.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Моќност: 34W-45W

Тежина: 360g

димензии на производот: 31 cm x 4,6 cm x 4,5 cm

Температура :од  130 до  200 степени целзиусови

Категорија:

Опис