Kлацкалка лав

2,990.00ден 3,500.00ден

Преглед на производот

Шифра: 27697

Опис

• Прекрасна клацкалка обложена со мек плишан материјал.
• Рачки за рацете и нозете на вашето дете.
• Помага во подобрување на рамнотежата.
• Погодна за деца од 12+ месеци до 30 kg.
• Димензии на производ: 71x68x21 cm.

(клацкалка)(лав)(klackalka)(lav)