Лизгалка

3,600.00ден 4,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 7888129

Опис

• Омилената играчка на секое дете, достапна во розева боја.
• Лизгалка која ќе обезбеди бесконечна авантура за вашите малечки.
• Составена од нетоксичен, висококвалитетен материјал без рабови и впечатлив дезен.
• Производот има кош за дополнителна забава за вашите најмили.
• Димензии на производот: 130x70x30 cm.

(лизгалка)(lizgalka)