Ретровизор со предна и задна камера

1,299.00ден 1,700.00ден

Преглед на производот

Ретровизор со предна и задна камера, со можност за постувување SD картичка за да ја зачувува снимката од предната камера, задната камера може да ја користите за рикверц.

Опис