Помагало за вежбање со вакум

1,140.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121074

Категорија:

Опис

• Ова помагало за вежбање со вакум ќе ви го олесни

процесот на вежбање во домашни услови или на

отворено.

• Посебно за правење стомачни вежби бидејќи сега нема

да имате потреба некој да ви ги држи нозете додека

вежбате.

• Со својата мултифункционалност ви помага при

зацврстување на стомачните и грбните мускули, при

правење на стомачни вежби и склекови.

• Димензии на производот: 27x22x22 cm