Воздушен душек за во автомобил/кампување/плажа

1,699.00ден 2,500.00ден

Преглед на производот

Повеќе наменски воздушен душек за во автомобил, плажа, кампување со 2 перници.

Во сетот следува електрицна пумпа на 12V.

За само неколку минути го имате најдобриот душек за одмор погоден за патувања, активности на отворено, кампување и така натаму.

Опис