Resistance Bands – 5 растегливи ластици со различен отпор

600.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

POWER RESISTANCE BANDS – Мулти функционална пренослива справа за вежбање.
Промотивна цена: 599 денари.
Идеална справа за комбинирање голем број на вежби за сите групи на мускули. Со комбинирање на ластиците од кои секој е со различен отпор почнувачи од 5 до 50кг.
Совршени за вежбање, пилатес, јога, фитнес и сл.