Сет за чистење

1,000.00ден 1,450.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32475
Категорија:

Опис

• Играчка со која вашите деца може да се забавауваат секој ден.
• Сетот се состои од кофи за вода, мала канта за отпадоци, детергент за садови, лопатче за ѓубре, детергент, 4 големи канти за отпадоци, табла со опасност од лизгав под, правосмукалка, метли, вањак и гребло.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 13x24x13 cm.
• Димензии на пакувањето: 52x32x14 cm.

(играчка)(кофа)(канта)(сет)(igracka)(kofa)(kanta)(set)