Шипка за на врата

820.00ден 1,100.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121032

Категорија:

Опис

Шипката е идеална за целосен развој на горниот дел на телото и горните екстремитети.

Одлично е за истегнување на грбот, градите и рамениците. Ги кондиционира и релаксира вашите мускули, дава сила и го зацврстува грбот.

Шипката е цврсто, издржува товар до 100 kg, лесно се монтира.

Димензии на пакувањето: 63x5x5 cm.

Димензии на производот: 85×5 cm