Скокалка

800.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 27202
Боја: жолта, розова, зелена, плава

Опис

• Скокалка која овозможува забава и натпревар со другарчињата.
• Совршена играчка која ќе ја зајакне рамнотежата и мускулатурата на вашето дете.
• Достапна е во 5 бои: плава, розева, жолта, зелена и виолетова.
• Димензии на производот: 40x44x22 cm.

(скокалка)(skokalka)